Het beste buffetrestaurant in Brabant

Prijzen

De prijs voor een avond onbeperkt dineren is afhankelijk van de dag waarop u komt. 

Dinsdag t/m vrijdag

Volwassenen €16,80 per persoon
Kinderen* €8,50 per persoon

Zaterdag, zondag en feestdagen(uitdezonderd kerst)

Volwassenen €18,50 per persoon
Kinderen* €9,50 per persoon

*Voor kinderen tot 1,40 meter betaalt u het kindertarief. Voor kinderen langer dan 1,40 meter geldt het volwassenentarief. 

Onze DINCH

Ons welbekende “DINCH-buffet“ (diner & lunch) is een zeer rijkelijk gevuld Oosters en Westers buffet met afsluitend een fantastisch dessertbuffet. De “DINCH” wordt geserveerd op dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:00 uur en zondag en feestdagen vanaf 16:30 uur. binen komenst tot 20:00.

Groepsarrangementen

Voor de lunch geopend op aanvraag
Lunchen bij restaurant De 4 kolommen is mogelijk met een groep vanaf 30 personen. Het restaurant is normaliter niet geopend 's middags maar voor een groepsarrangement openen wij graag ook 's middags de deuren. 

Drankjes bij een groepsarrangement
Bij groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om in combinatie met de DINCH 3, 4 of 5 uur onbeperkt gebruik te maken van alle dranken uit ons assortiment. Buitenlands gedistilleerd, likeuren en andere wijnen dan onze huiswijnen zijn hierbij uitgezonderd.

Feesten en (bruilofts)arrangementen
Kom na afloop van uw personeelsuitje of ander bedrijfsfeest in ons restaurant dineren of nodig al uw familie en vrienden uit voor een uitgebreid buffetdiner na uw bruiloft. Er is meer mogelijk dan u denkt. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Voorbeeld van een groepsarrangement
De prijs van een avondje dineren bij De 4 kolommen (afhankelijk van het aantal personen en uw wensen): onbeperkt buffetdiner en drankjes (3 uur lang de beschikking over de ruimte en het buffet) voor €25,00 per persoon van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag, zondag en feestdagen kost deze combinatie €27.50 per persoon.(uitgezonderd kerstdagen)